TDM

 

 

Mogelijkheden TDM leraar

Mogelijkheden voor het uitoefenen van het Diepte Meditatie leraarschap:                              

Onbeperkt, is het eerste woord dat bij mij opkomt. Het enige dat mij ontbreekt is meer tijd!

Als je de opleiding met succes hebt afgerond ben je klaar om DM te onderwijzen. Je kunt je vleugels uitslaan. Dat kun je doen op elke locatie die je maar wilt, er is geen organisatie die je allerlei restricties gaat opleggen ten aanzien van de uitvoering.
En al helemaal wordt er niet verwacht dat je een gedeelte van je cursusinkomsten gaat afdragen aan een landelijke of internationale beweging.

De mate waarin je actief bent mag je zelf bepalen. Wil je wekelijks, maandelijks, of één keer in het jaar een cursus organiseren? Geniet van de manier waarop jij dat vorm wilt geven.

Het kan ook zijn dat je het prettig vindt om samen te werken.
Het is niet de bedoeling dat er een beperking aangebracht wordt ten aanzien van het aantal leraren in een regio. En als er een andere TDM-leraar in jouw regio actief is, dan kan het ook juist zijn dat je elkaar ondersteunt.
In de periode dat de "oude” TM-organisatie goed draaide, had je een paar honderd TM-leraren in Nederland. In elke grotere stad was in ieder geval één goed lopend TM-centrum.

Onze intentie is: gezamenlijk bereik je meer dan in je eentje
Daarom verwelkomen Pieter (verantwoordelijk voor PR en vormgeving van materialen op het TDM Centrum Nederland) en ik, elke TDM-leraar die wil samenwerken aan een uniforme presentatie van DM.
Dat kan vorm krijgen in de folders; gezamenlijk adverteren; websites; nieuwsbrieven; landelijke activiteiten enz. enz.
Je hoeft dat niet allemaal zelf te doen. Je kunt daarbij een beroep doen op DM Centrum Nederland. In gezamenlijk overleg kunnen we zien hoe we de TDM-cursussen gaan promoten in Nederland. Er is o.a. een gezamenlijke website: www.tdmnederland.nl

De studenten die nu opgeleid worden tot Diepte Meditatie leraar, voelen voor een uniforme aanpak. Er is een landelijke website TDM-activiteiten, van leraren die een uniforme aanpak hebben, en graag willen samenwerken.


Momenteel verwelkom ik iedere maand ongeveer 15 tot 25 TDM cursisten op de basistraining.
Dat komt niet vanzelf aanwaaien, we zijn daar behoorlijk actief mee bezig. Het gaat er vooral om dat je bekendheid verwerft in de regio waar je wilt gaan werken: de behoefte en de belangstelling voor een effectieve, praktische meditatietechniek zijn volop aanwezig.
Het diploma wat je krijgt is een samenwerkingverband  met TDM Diepte Meditatie Nederland en Dutch University College

 

 

TDM Meditatie

TDM basis cursus in Frankrijk

TDM Meditatie